Seriekonferens Baseboll post thumbnail image
Skövde Saints Nyhetsflöde Seriekonferens Baseboll

Seriekonferens Baseboll

Idag har Ordförande Stefan Harnesk och assisterande herrtränaren Adam Eklund deltagit på seriekonferens för basebollsäsongen 2023. Mötet inleddes med att basebollutskottets ordförande Tomas Marklund berättade lite sammanfattande om utskottet verksamhet. Därefter fortsatta TK’s ordförande Ante Carlstedt redovisa nyheter i kommande TB. Dagen avslutades med serievisa möten där vi deltog i regionsseriens planering. Sammanfattningsvis en bra dag i basebollens tecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Post

Årsmöte 2023Årsmöte 2023

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, genomförs den 25/2-2023 kl. 13:00. Plats: Konferenslokalen Billingehov Samtliga medlemmar i SkövdeSaints BSK inbjudes härmed att deltaga. Eventuella motioner från medlemmar skall enligt stadgarna inkomma