Saints jobbar tillsammans för extrapengar till föreningen. post thumbnail image
Skövde Saints Nyhetsflöde Saints jobbar tillsammans för extrapengar till föreningen.

Saints jobbar tillsammans för extrapengar till föreningen.

Återigen har Saints fått förtroendet att lägga in golv på isen i Billingehov. Denna gång är det SM veckan som har behov av ett riktigt golv istället för isen. Arbetet inleds med att en skyddande matta rullas ut på isen. Därefter läggs ett pussel av isolerade träskivor som effektivt förvandlar ishallen till en rymlig inomhus idrottshall.

Föreningen ställde upp med ett 20-tal medlemmar som under knappa 3h arbetade mycke effektivt. Vill du också vara med och arbeta tillsammans så ska samma golv demonteras på söndag.

Stort tack till er som ställde upp! // Styrelsen

Related Post

Årsmöte 2023Årsmöte 2023

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, genomförs den 25/2-2023 kl. 13:00. Plats: Konferenslokalen Billingehov Samtliga medlemmar i SkövdeSaints BSK inbjudes härmed att deltaga. Eventuella motioner från medlemmar skall enligt stadgarna inkomma