SKADEVI CUP 2022 post thumbnail image
Skövde Saints Nyhetsflöde SKADEVI CUP 2022

SKADEVI CUP 2022

ALLA MEDLEMMAR! Vi har fått frågan om att bemanna Komvux under Skadevi Handbollscup 4-6 november! Vi behöver således besked om ni kan ställa upp och ta ett arbetspass, helst två för att lösa in uppgiften.

För att lösa uppgiften behöver vi få hjälp av er föräldrar till våra ungdomsspelare, er spelare i våra äldre lag samt ni som är stödmedlemmar. 

Meddela vilka pass DU kan ta till Ordförande Stefan Harnesk via e-post till styrelsen@skovdesaints.com eller via SMS eller WhatsApp.


Tack på förhand för att DU ställer upp för klubben!

OBS! För att vi skall kunna lämna besked behöver vi få in anmälningar så fort som möjligt, dock senast söndag 16 oktober – för att i värsta fall snarast tacka nej till möjligheten och ge IFK Skövde HK möjlighet att fråga annan förening!

Arbetsinsatsen ger oss ett välbehövligt tillskott till vår verksamhet. Dessa arbetsinsatsers tillskott gör att vi slipper höja medlemsavgifter eller sälja lotter, hushållsartiklar mm, för att finansiera klubbens breda verksamhet för både killar och tjejer, från nybörjare till elit.

Vi skall hela tiden (dagtid) ha minst två personer på plats som hjälper till med att låsa upp klassrum för de deltagande lagen, hålla rent och fräscht i de gemensamma utrymmena, fylla på toapapper och handtorkpapper i toaletterna, säkerställa att lagen får en trevlig och trygg vistelse.

Första passet på fredagen är iordningställande och uppmärkning av klassrum, förmiddagspasset på söndagen innebär utcheckning av lagen och kontroll att de har återställt och städat klassrumen innan de åker.
Sedan har vi en gemensam städpatrull på söndag eftermiddag som sveper av de gemensamma utrymmena (trapphus, korridorer, toaletter etc). Oftast är söndagspasset klart betydligt tidigare än 15:00

Related Post